Bártfai László

155 burgonyás étel - A burgonyalevestől a sonkás-lecsós burgonyán át a burgonyakrokettig

holló és társa kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  120 oldal

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető ételek leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. A sokoldalú és egyszerűen elkészíthető burgonya már rég nem csak köretként hódít. Az üzletek kínálatában számtalan fajtából válogathatunk, melyeket főzhetünk vízben, süthetünk olajban, sütőben vagy serpenyőben. Készíthetjük önmagában vagy más ételekkel kombinálva. Szervezetünk számára fontos szénhidrátforrás, vitaminokat, ásványi anyagokat és keményítőt tartalmaz. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány receptet, mint például a joghurtos burgonyaleves, a lecsós-burgonyás rostélyos, a könnyen elkészíthető sonkás rakott burgonya, a rafinált ízesítésű metélőhagymás-kakukkfüves burgonyás derelye vagy a pikáns füstölt párizsis burgonyabatyu.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
663 Ft

A termék megvásárlásával

66 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó holló és társa kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly130 gr
ISBN9789636845780
Árukód2218753 / 1074821

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
663 Ft

A termék megvásárlásával

66 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború