Dr. Deák Tibor

Élesztőgombák - A TERMÉSZETBEN ÉS AZ IPARBAN

szaktudás kiadó ház zrt.  | 1998  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  244 oldal

A kenyér kelesztését, a bor, a sör erjesztését végző élesztőgombák mindennapi életünk nélkülözhetetlen részesei. Míg az élesztők kiemelkedő gyakorlati jelentősége közismert, kevésbé tudott, hogy a nagy gazdasági haszon mellett az élelmiszerek romlásával okozott kár sem jelentéktelen, néhányuk pedig emberi megbetegedéseket is okozhat. E mikroorganizmusok felfedezésük óta alapvető szerepet játszanak a biológiai, a biokémiai, a genetikai, a molekuláris biológiai alaptudományokban és azok gyakorlati alkalmazásában a biotechnológiában, az élelmiszer- és erjedési iparokban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 090 Ft

A termék megvásárlásával

209 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szaktudás kiadó ház zrt.
Kiadás éve1998
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:244
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly410 gr
IllusztrációÁBRÁK ÉS TÁBLÁZAT
FormátumB 5 250 X 175
ISBN9789633562536
Árukód2095821 / 1012828

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 090 Ft

A termék megvásárlásával

209 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi