Erdélyi-Sipos Alíz  |  Dr. Tátrai-Németh Katalin

Közétkeztetők kézikönyve

springmed kiadó kft  | 2018  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  296 oldal

A közétkeztetés fogalmán hétköznapi értelemben azt a közösségi ellátást értjük, ahol korcsoportilag a csecsemőktől az idősekig, illetve speciális területeken az ellátottak és az ott dolgozók részére rendszeresen, tervezett és szervezett keretek között naponta egyszer vagy többször étkezést biztosítunk.
A közétkeztetés felelőssége fokozatosan növekszik. Az objektív tápanyagszükséglet és a szubjektív igények összehangolása mellett nagy szerepe van az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és a diétás étkeztetés biztosításában, s a kulturált étkezési szokások kialakításában, fenntartásában.
A táplálkozástudomány fejlődése, a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi szintű módosítások is szükségessé tették, hogy mindezek figyelembevételével, a közétkeztetésben dolgozó kollégák munkájának támogatására megszülessen egy, az adott területet átfogóan segítő, elemző könyv. A jogszabályok betartásához, a táplálkozási ajánlások követéséhez, a közétkeztetés színvonalas megvalósításához kívánunk segítséget nyújtani ezzel a hiányt pótló, a szakma neves képviselőinek részvételével összeállított kézikönyvvel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
11 400 Ft

A termék megvásárlásával

1 140 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó springmed kiadó kft
Kiadás éve2018
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:296
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly540 gr
IllusztrációÁBRÁKKAL
ISBN9789639695627
Árukód2714326 / 1174370

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
11 400 Ft

A termék megvásárlásával

1 140 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború