Czecz Fruzsina

Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül

hvg könyvek  | 2022  | MAGYAR nyelvű

Gasztropszichológia testnek és léleknek


Miért idéz fel ennyi emléket egy-egy íz?

Mit árul el a főzési stílusunk és a konyhánk rólunk és a családunkról?

Mit együnk, hogy csökkentsük a depresszió esélyét?

Létezik-e hatékony fogyókúra?

Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, gasztropszichológiával foglalkozó ételrajongó szerző tudományos eredményekkel, esetbemutatásokkal és számos érdekességgel illusztrálva mutatja be a gasztronómia és a mentális egészségünk közötti összefüggéseket. Megtudhatjuk, milyen üzenetet hordozhatnak az ételek, mit jeleznek a gyerekek, amikor nem hajlandók enni, vagy hogy miért kérdezik folyton a nagymamák, ízlik-e a főztjük. A szellemes és úttörő kötetből az is kiderül, milyen hozadéka lehet az ételintoleranciának, és miként válhat a konyha meditációs térré. A számos gyakorlat segítségével pedig a pszichológia és a gasztronómia iránt érdeklődők részesei lehetnek egy jóízű önismereti utazásnak is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 410 Ft

A termék megvásárlásával

341 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó hvg könyvek
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2765370 / 8148576

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 410 Ft

A termék megvásárlásával

341 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor