Galambosné Goldfinger Erzsébet

Élelmiszer alapismeretek - a vendéglátó szakterület számára - A VENDÉGLÁTÓ SZAKTERÜLET SZÁMÁRA

kereskedelmi és idegenforg. továbbl  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  140 oldal

Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kereskedelmi és idegenforg. továbbl
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:140
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly220 gr
ISBN9789633370070
Árukód2014327 / 1077575

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború