B. Kiss Andrásné  |  Dr. BUZÁS GIZELLA  |  Dr. Sahin-Tóth Gyula

Italismeret

képzőművészeti kiadó kft  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  204 oldal

Tankönyv a vendéglátást és idegenforgalmat tanulók számára. Az ország borvidékei, híres szőlőtermelő tájainak hagyományai, jellemző borai, a sörfőzés története, folyamata, a párlatok, likőrök fajtái, készítése.
Az alkoholtartalmú /bor, sör, párlatok és likőrök/ és az alkoholmentes /víz, üdítők/ italokat részletesen bemutató tankönyv sok éves hiányt pótol. A gyakorlatokat leíró fejezet a laboratóriumi munka szabályait, az italok kémiai, érzékszervi és egyéb vizsgálatát ismerteti. A kiadvány végén kislexikon segíti a szakszavak és a szakmai kifejezések megértését, megtanulását.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó képzőművészeti kiadó kft
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:204
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly320 gr
IllusztrációRAJZOKKAL
ISBN9789633370544
Árukód2092902 / 1011692

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború