Szelekovszky Rita  |  Valló László

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

cser könyvkiadó és ker. kft.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  152 oldal

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt.
Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel.
Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 370 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó cser könyvkiadó és ker. kft.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:152
BorítóKARTONÁLT
Súly300 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9789632783277
Árukód2237962 / 1092416

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 370 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború