Váncsa István

Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből

open books  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  946 oldal

Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét - s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget - tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni, hogyan készül Horatius levese, a Három Velence marhapörköltje, a Donizetti-torta, vagy például hogyan olvassuk az Ulyssest. Ahogy a tömény és nagyon markáns ízű, valójában csaknem ihatatlan innivalókat, mondjuk a Friuli-Venezia Giuliából való Amaro Nonini Quintessenziát szokás. Cseppenként.

Profi séfeknek, alkalmi főzőcskézőknek és egyszerű irodalomkedvelőknek egyaránt kihagyhatatlan.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Kiadói ár: 8 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 8 549 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó open books
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:946
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1366 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR RAJZOK
IllusztrátorM. Nagy Szilvia
ISBN9789635721382
Árukód2786752 / 1226938

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Kiadói ár: 8 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 8 549 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor