Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil

Antikvár könyv (3db)

Dr. Dr. Ketter László, Túrós Emil Domokos Lászlóné - Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.
Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil


Antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 2 190 Ft
Dr. Dr. Ketter László, Túrós Emil Domokos Lászlóné - Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil

Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Antikvár partner
jó állapotú antikvár könyv

0  |  közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1961

Szállítási idő:
4-6 munkanap

219 pontot ér

antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 2 190 Ft

Dr. Dr. Ketter László, Túrós Emil Domokos Lászlóné - Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.
Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil


Antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 2 250 Ft
Dr. Dr. Ketter László, Túrós Emil Domokos Lászlóné - Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil

Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Antikvár partner
jó állapotú antikvár könyv - kopottas - sérült borító

0  |  közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1961

Szállítási idő:
4-6 munkanap

225 pontot ér

antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 2 250 Ft

Dr. Dr. Ketter László, Túrós Emil Domokos Lászlóné - Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.
Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil


Antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 2 500 Ft
Dr. Dr. Ketter László, Túrós Emil Domokos Lászlóné - Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Dr. Domokos Lászlóné, Dr. Ketter László, Túrós Emil

Ételkészítés technikája - A vendéglátóipari Technikum IV. oszt. szám.

Antikvár partner
jó állapotú antikvár könyv - sérült borító

0  |  közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1968

Szállítási idő:
10-12 munkanap

250 pontot ér

antikvár partner
Árinformációk
Online ár: 2 500 Ft