Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
KategóriákAkciók
Aktuális akcióink- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
KategóriákÚjdonságok
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
- KönyvekKategóriák
- E-könyvekKategóriák
- HangoskönyvekKategóriák
- AntikvárKategóriák
- Zene, film, ajándék
- AkciókAktuális akcióink
- ElőrendelhetőKategóriák
- SikerlistaKategóriák szerint
- ÚjdonságokKategóriák
- Információk
2009. 07. 28.
Ha az ember az elmult rendszert erinto muvet akar a kezebe venni, legyen korultekinto. Ha a kicsit nosztalgiazni vagyo olvaso nem kifejezetten a kubai raketavalsag elharitotisztjeinek levelezesei tenyfeltaro riportjara vagyik , akkor azt gondolna, hogy egy kulinariai temat erinto visszaemlekezes a legkivalobb valasztas. Azert a paprikaskrumpli meg lehet finom, annak ellenere, hogy Kadar idejen is foztek. De micsoda tevedes a jelen mu eseteben. Igaz mas etkeken - scsi, pelmenyi, vagy borscs -kersztul, de kepes az iro atpolitizalni a temat. Korulbelul olyan epuletes kovetkezteteseket levonva, mintha egy emigrans francia azt allitana, hogy a francia konyhamuveszetet Hitler hozta el Parizsba 1940-ben. Csak ha valaki egy megkeseredett emigrans epefolyasara kivancsi akkor foglalkozzon vele.