Erdélyi Z. Ágnes

Fakanállal a szekszárdi borvidéken - Ételek és történetek

central médiacsoport zrt.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  224 oldal

Még nem tartunk ott, mint az ínyenc franciák, hogy elautózzunk az ország másik végén található hamisítatlan kisvendéglőbe, ahol jól főzik a szarvashúst kadarkamártásban. De remélhetőleg nemsokára eljutunk ide. Minden adottságunk megvan hozzá: a magyar konyha világhírű, és mi nagyon büszkék is vagyunk rá. Tele vagyunk minőségi alapanyagokkal, remek hagyományokkal, értékes emberekkel. Miért ne ismertetnénk meg őket mindenkivel? Ebben a könyvben fakanalat ragadva járjuk be Magyarország egyik legszebb történelmi borvidékét, Szekszárdot és környékét, útközben felfedezzük ízeit, zamatos borait, gyönyörű hagyományait és tradicionális értékeit.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 655 Ft

A termék megvásárlásával

465 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó central médiacsoport zrt.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:224
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly820 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789633410738
Árukód2465484 / 1094860

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 655 Ft

A termék megvásárlásával

465 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor