2 x 13 recept grillezéshez

ismeretlen  | papír / puha kötés  |  10 oldal

Libri Antikvárium
Kiadja: Elekthermax Vállalat Könyvízelítő:A korszerű grillsütőkben roston vagy nyárson sült húsok élvezeti és tápértéke nagyobb, mint a hagyományos módozatokban elkészített sült húsoké. A grillsütőkben végzett sütési művelet során, ha megfelelő hőfokon végezzük, a hús megtartja eredeti ízét és teljes tápértékét, mert a hő azonnal összefogja és összezsugorítja a hús külső felületén levő rostokat és nem engedi kioldódni az értékes húsnedveket. A grillsütőben való sütés legfőbb szabálya, hogy a sütőteret megfelelő hőfokra hevítsük a sütés megkezdésekor. Ha a sütőtér langyos, a húsok tápnedvei kioldódnak, elcsepegnek, a hús elázik, rágós lesz. A túlzottan felhevített sütőtérben viszont a húsok külső felülete megég, közepük pedig nyers marad. Könyvízelítő/Ismertető: "Belelapozás"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotók). Jó állapotú, szinte kinyitatlan példány. Könyvízelítő/Ismertető (ld."Belelapozás")
Kiadó ismeretlen
Oldalak száma:10
Súly9 gr
ISBN0589000373630
ÁrukódSL#2104176631
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború