A főzés nagy enciklopédiája (Gyakorlati útmutató - Több mint 680 recept, több mint 470 színes fotó)

alexandra kiadó  | keménytábla, védőborító  |  476 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Kiválasztás - Előkészítés - Főzés - Párolás - Díszítés - Tálalás - Az előételektől a desszertekig ez a könyv a receptek teljes palettáját kínálja amatőr szakácsok számára. A kötet tartalmából: Közel 700 recept, 12 gazdagon illusztrált fejezetben; Ételek széles választéka hétköznapokra és ünnepi alkalmakra; Könnyű receptek azok számára, akik nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában; Számtalan ötlet a mindennapi ételek változatosabbá tételéhez és új ízek felfedezéséhez; Tálalási ötletek salátákhoz, húsételekhez, halakhoz és desszertekhez.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 190 Ft

A termék megvásárlásával

219 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
A papír védőborító enyhén kopottas és a felső szélén szakadt.
Kiadó alexandra kiadó
Oldalak száma:476
Súly3000 gr
ISBN2399964252050
ÁrukódSL#2110878772
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 190 Ft

A termék megvásárlásával

219 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború