A sütés nagy enciklopédiája /gyakorlati útmutató/

alexandra kiadó  | 2005  | kemény kötés  |  500 oldal

Libri Antikvárium
Ajánljuk ezt a csodálatos receptgyűjteményt mindazoknak, akik már elmélyedtek a süteménykészítés titkaiban, és új, izgalmas ízeket, készítési eljárásokat szeretnének megismerni. Könyvünk annyiban különleges, hogy a cukrászat mesterfogásait a mindennapi élet gyakorlatával ötvözi, ugyanakkor megtalálhatóak benne Európa leghíresebb, évszázadok alatt jól bevált receptjei is. Kezdő háziasszonyoknak is komoly segítséget nyújt a könyv, hiszen a tematikus fejezetek, a sok csodálatos képpel illusztrált receptek ötletadónak és kedvcsinálónak egyaránt remekül beválnak. A klasszikus receptek mellett megtalálhatják a legújabb anyagokat és eljárásokat felvonultató reformrecepteket éppúgy, mint a legfinomabb bonbonok elkészítésének titkait. A könyvben több mint 500 recept található.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 000 Ft

A termék megvásárlásával

500 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2005
Oldalak száma:500
Súly800 gr
ISBN0469001294311
ÁrukódSL#2105602213
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 000 Ft

A termék megvásárlásával

500 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború