Aszalás, szárítás

mezőgazda kiadó  | 2011  | cérnafűzött, keménytáblás  |  124 oldal

Libri Antikvárium
Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárítók is. A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, száritmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 18 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 899 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Szép állapotú példány
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:124
Súly280 gr
ISBN2310011949587
ÁrukódSL#2112178704
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 18 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 899 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Iványi Orsolya: Előttünk az életIványi Orsolya: Előttünk az élet