Király Ágnes

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

hvg könyvek  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  431 oldal

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
8 075 Ft

A termék megvásárlásával

807 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hvg könyvek
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:431
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1560 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓK
ISBN9789635651610
Árukód2753664 / 1204176

Vásárlói értékelések, vélemények

(32 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
8 075 Ft

A termék megvásárlásával

807 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor