Az élelmiszerek chemiai technológiája

kir. magyar term. tud. társ.  | 1927  | félvászon  |  330 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 980 Ft

A termék megvásárlásával

998 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas
Kiadó kir. magyar term. tud. társ.
Kiadás éve1927
Oldalak száma:330
Súly460 gr
ISBN2399994235740
ÁrukódSL#2108370019
Kötésfélvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 980 Ft

A termék megvásárlásával

998 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal