Az élelmiszerek chemiai technológiája

kir. magyar term. tud. társ.  | félvászon  |  328 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 890 Ft

A termék megvásárlásával

989 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
könyvkötői kötésben
Kiadó kir. magyar term. tud. társ.
Oldalak száma:328
Súly300 gr
ISBN2399962054656
ÁrukódSL#2110061624
Kötésfélvászon

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 890 Ft

A termék megvásárlásával

989 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor