Az ételkészítés technológiája II. 1-2.

közgazdasági és jogi kiadó  | 1973  | papír / puha kötés  |  1098 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - kopottas - név/ajándékozási beírással
Mindkét kötet gerincének az alja sérült.
Kiadó közgazdasági és jogi kiadó
Kiadás éve1973
Oldalak száma:1098
Súly1000 gr
ISBN2399955924218
ÁrukódSL#2111265337
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal