Csokoládé Biblia

geopen kiadó  | 2021  | kemény kötés  |  415 oldal

Libri Antikvárium
180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekről A Le Cordon Bleu intézet vezető cukrászmesterei által összeállított 180 recept lépésről lépésre mutatja be a csokoládés finomságok elkészítésének fortélyait. Több mint 200 színes kép és fázisfotók illusztrálják a magas szakmai színvonalú leírásokat. A 416 oldalas, reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutató. A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupacsoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos meleg vagy üdítően hideg italokat is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 850 Ft

A termék megvásárlásával

785 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó geopen kiadó
Kiadás éve2021
Oldalak száma:415
Súly1881 gr
ISBN2399957389794
ÁrukódSL#2111294362
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 850 Ft

A termék megvásárlásával

785 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal