Fokhagymás ételek

food time  | papír / puha kötés  |  78 oldal

Libri Antikvárium
A fokhagyma a magyar konyha ősi fűszere. Ettől is ízletesek és híresek a magyar ételek. A test védelmi rendszerének karbantartása, a kórokozók legyőzése - a védekező-rendszer helyreállításával - természetes módon lehetséges a fokhagyma fogyasztásával. Minél gyakrabban építjük be a fokhagymát az étrendünkbe, annál jobb! A fokhagyma ásványi anyagokat (szelént, germániumot), fehérjét, A- és C-vitamint, B1-, B2- vitaminokat, illóolajat (allilszulfid), azaz kéntartalmú, nitrogénmentes olajat, magnéziuot, vasat, cinket, mangánt, rezet, kalciumot tartalmaz. A halványlila színűben van a legdúsabb tápanyag. Védi a májat, segít a csontképzésben, az enzimek működésében, az anyagcserében, a vérképzésben, a rákmegelőzésben, a szénhidrátok hasznosításában, a vérnyomáscsökkentésben, sőt antibiotikus hatású. Nem elhanyagolható az sem, hogy a bélműködés helyreállítása után - mert serkenti a salakanyagok kiválasztását -, hasznosan kiegészíti a bőrápolást, megszünteti a pattanásos vagy égéses bőrpanaszokat, a sebekre hintett fokhagymapor pedig kiválóan fertőtlenít. Szempontunkból úgyszólván nélkülözhetetlen a magyaros fűszerek, levesek, főzelékek, sültek, vagdaltak, vadasok, szószok, salátaöntetet készítéséhez a konyhában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó food time
Oldalak száma:78
Súly100 gr
ISBN2399995255921
ÁrukódSL#2107979082
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború