Gabonakonyha

timp kiadó  | 2002  | kemény kötés  |  87 oldal

Libri Antikvárium
A magyar ember még ma is életnek nevezi a gabonát. A gabona-magvak valóban életek: a búzából, tönkölybúzából, az árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből és kukoricából könnyen elkészíthető ételek változatosak, olcsók, laktatók,tápanyagokban gazdagok. Emiatt nagy jelentőségű e könyv megjelenése. Nyers Csaba szakács, aki elkötelezett híve a természetes konyhának - ősi, szinte feledésbe merült recepteket, A Kárpát-medence népi-paraszti konyhájának ízeit kelti életre, és ezekre alapozza az új gabonaételeit is. A hangsúly a változatos gabona-felhasználáson van, azaz együnk minél többféle gabonát, próbáljunk változtatni az újabb kori helytelen étkezési szokásokon - ez egészségünkre válik. Kútvölgyi Mihály látványos fotói éppen ezt a természetességet emelik ki egyszerűen és étvágygerjesztően.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 990 Ft

A termék megvásárlásával

599 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó timp kiadó
Kiadás éve2002
Oldalak száma:87
Súly200 gr
ISBN2399971212085
ÁrukódSL#2110783414
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 990 Ft

A termék megvásárlásával

599 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború