Gyakorlati borászat - kötött

mezőgazdasági szaktudás kiadó  | 1998  | papír / puha kötés  |  98 oldal

Libri Antikvárium
Aki borát okszerűen akarja készíteni és kezelni, annak ismernie kell a bor kémiai összetételét, az érésnél és kezelésnél mutatkozó változásokat. Minthogy pedig a bor a mustból, az pedig a szőlőből készül, természetes, hogy ismerni kell a must és a szőlőbogyó, ill. az egész szőlőfürt összetételét, mert csak így tudjuk meg, hogy milyen anyagok jutnak a mustba, és milyen változásokon mennek át a bor keletkezésekor és készre kezelése során. A szőlő termesztése és a bor készítése komoly szakértelmet igényel. A kistermelők széles tábora is az egyre jobb minőség elérésére törekszik és ehhez a szakirodalomban található ismeretek sokat segíthetnek. A borászati kémia ismeretek tárgyalása során az olvasó középiskolai kémiai ismereteire alapozva mindvégig törekedtem a közérthetőségre és szándékosan kerültem a mélyebb tudományos megközelítést, a korszerű műszeres analitikai módszerek tárgyalását. Részletek a kiadvány előszavából
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - könyvtári
Kiadó mezőgazdasági szaktudás kiadó
Kiadás éve1998
Oldalak száma:98
Súly100 gr
ISBN2399994426988
ÁrukódSL#2111421358
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Stephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemértStephanie Garber: Egy átok az igaz szerelemért