Gyümölcslevek házi készítése

cser kiadó  | 2007  | puhatáblás, ragasztókötött  |  48 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom: 1. A gyümölcs - az emberiség állandó kísérője 2. Gyümölcsléfogyasztás az Európai Unióban 3. A gyümölcsöskert 4. A gyümölcs 5. A gyümölcsök előkészítése 6. Lényerés 7. A gyümölcslé cukortartalmának meghatározása 8. A gyümölcslé kezelése 9. A gyümölcslevek romlása 10. Gyümölcslevekre vonatkozó előírások 11. A gyümölcslevek fajtái 12. Gyümölcsnektárok 13. Limonádék 14. Gyümölcsszörpök 15. Gyógynövényszörpök 16. A tartósítás 17. A töltés 18. A csomagolóeszközök 19. Eltarthatóság és tárolás 20. Receptek és javaslatok
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 000 Ft

A termék megvásárlásával

500 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó cser kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:48
Súly140 gr
ISBN2399966528276
ÁrukódSL#2111948018
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 5 000 Ft

A termék megvásárlásával

500 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Bagdy Emőke: Második félidőBagdy Emőke: Második félidő