Kenyérsütés - A mandulás kenyértől a fonott kalácsig

holló és társa  | papír / puha kötés  |  64 oldal

Libri Antikvárium
Kenyérsütés házilag, tartósítószerek hozzáadása nélkül: a klasszikus búzadarás kenyértől a rafinált tejfölös- fűszeres kenyéren át, a diós-olívás vekniig vagy a köményes stangliig. Számos recept a kenyérsütő gépekhez is. A kovász készítésének leírása. Az áttekinthető receptmutatóból egy szempillantás alatt megállapíthatjuk a kenyerek legfontosabb tulajdonságait.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó holló és társa
Oldalak száma:64
Súly150 gr
ISBN2399964366405
ÁrukódSL#2110472242
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 990 Ft

A termék megvásárlásával

99 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor