Konyhai késtechnikák

gabo kiadó  | 2010  | cérnafűzött, keménytáblás  |  176 oldal

Libri Antikvárium
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban! Részletes fényképes útmutatónk segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 190 Ft

A termék megvásárlásával

219 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gabo kiadó
Kiadás éve2010
Oldalak száma:176
Súly500 gr
ISBN2399955045371
ÁrukódSL#2111753671
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 190 Ft

A termék megvásárlásával

219 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor