Otthoni tartósítás erjesztéssel

sziget könyvkiadó  | 2017  | kötve  |  128 oldal

Libri Antikvárium
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is. Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak! A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban: - tartósítás sóban és tejsavas erjesztés - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése - különleges kenyerek, péksütemények - ecet és bor készítése házilag
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 6 900 Ft

A termék megvásárlásával

690 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó sziget könyvkiadó
Kiadás éve2017
Oldalak száma:128
Súly409 gr
ISBN2399959214711
ÁrukódSL#2111738444
Kötéskötve

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 6 900 Ft

A termék megvásárlásával

690 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború