Reformkonyha - A természetes táplálkozás elméleti alapjai és gyakorlati megvalósítása

mezőgazdasági kiadó  | 1985  | kemény kötés  |  258 oldal

Libri Antikvárium
A szerzők rövid történelmi áttekintés után egy-egy fejezetet szentelnek a fehérjéknek, a szénhidrátoknak, a zsíroknak, a vitaminok, ásványi anyagok jelentőségének, külön szólnak a természetes tápanyagok, a szója, a méz, a tejtermékek fontosságáról.A következő részben leírják, hogy tulajdonképpen mit jelent a reformétrend.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1985
Oldalak száma:258
Súly300 gr
ISBN2399958013360
ÁrukódSL#2111348268
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén