Süssünk főzzünk a kertben

papp-ker kft.  | papír / puha kötés  |  156 oldal

Libri Antikvárium
FÜLSZÖVEG Jó időben süssünk-főzzünk a szabadban! Grillen, kemencében, bográcsban, nyárson és egy könnyű saláta is mindig jól jön hozzá. Jó program ez a családnak vagy baráti társaságnak. Könyvünk ebben segít Önnek. TARTALOM Bevezetés 13 Jó tanácsok a grillezéshez 13 Jó tanácsok római tálas főzéshez 15 A nyersanyagok könnyebb mérése 16 Bográcsban készült ételek Babgulyás 19 Bableves füstölt csülökkel 20 Birkapörkölt 21 Bográcsgulyás 22 Borsos tokány 23 Csirke karalábéval 24 Csukapörkölt 25 Csülkös pacalpörkölt 26 Gombapörkölt 27 Gombás harcsapaprikás 28 Gulyásleves 29 Halászlé 30 Halpaprikás 31 Körömpörkölt 32 Lecsó bográcsban 32 Nyúlpaprikás bográcsban 33 Palócleves 34 Paprikás krumpli kolbásszal 35 Rizses hús 36 Sertésragu bográcsban 37 Tejfölös szarvasragu 38 Vörösboros marhapörkölt 39 Zöldbableves bográcsban 40 Grillen készült ételek Almás csirkemáj fóliában 43 Almával töltött sonka 43 Balzsamos-borsos karaj 44 Barbacue csirkecomb 45 Barbacuer tarja 46 Boros rostélyos 47 Burgonyaszeletek roston 47 Cigánypecsenye roston 48 Citromos pácolt hátszín 48 Citromos pulykamell 49 Cukkini roston 49 Csípős csirkemell 50 Fokhagymás bárány szelet 51 Fokhagymás busa roston 52 Fűszeres busa szelet 52 Fűszeres dagadó 53 Grillezett bélszín 53 Grillezett padlizsán 54 Grillezett paradicsom 54 Grillezett szűzpecsenye 55 Gyömbéres sertésmáj 55 Hamburger hús 56 Káposztával sült pontyszelet 56 Lazacszeletek 57 Lecsós csirkecombok 57 Majorannás karaj 58 Mustáros hátszínszelet 58 Narancsos roston sült csirke 59 Padlizsán gombával töltve 59 Paprikás halszeletek 60 Parajos csirkemell rolád 60 Parázson készült grillezett hal 61 Pisztráng zöldfűszerekkel 61 Ponty parázson sütve 62 Ropogós csirkeszárny 62 Ropogós pulykacomb 63 Roston sült keszeg 63 Rozmaringos csirke 64 Rozmaringos hagyma 64 Sárgarépa köntösben 65 Sült homár 65 Sült lilahagyma 66 Sült paprika 66 Sült paradicsom 67 Sült keszeg 67 Szardínia faszénparázson sütve 68 Szójás kacsamell 68 Töltött paprika roston sütve 69 Töltött paradicsom 70 Tőkehal cukkinivel 71 Virsli roston, burgonyával 72 Vörösboros hátszín 73 Zöldséges batyu 74 Lávakövön sültek Borjúfilé pepperonival 77 Halfasírt 77 Halrudacskák pestóval 78 Hering burgonyaszirommal 79 Máj almakarikákkal 80 Májsajt buggyantott tojással 80 Oldalas körtével 81 Sült laskagomba 81 Zsályás borjú 82 Zsemlemorzsás sajt 82 Nyárson sültek Almás hal nyárson 85 Angolna nyárson 85 Bélszínkockák nyárson 86 Borjúmáj nyárson 86 Citromos ráknyárs 87 Csirkefalatok ananásszal 87 Fűszeres marhavagdalt 88 Gyömbéres csirkenyárs 88 Gyömbéres marhanyárs 89 Gyümölcsös csirkenyárs 89 Kolbásznyárs 90 Májszeletek nyárson 90 Malac nyárson sütve 91 Mexikói saslik 91 Nyárson sült feta sajt 92 Pisztráng nyárson sütve 92 Pulykamell szeletek ananásszal 93 Rablóhús 93 Sajtos nyárs 94 Sonka-kolbász nyárson sütve 94 Szalonnás-gombás nyárs 95 Szalonnás virslifalatok nyárson 95 Tonhal nyárson sütve 96 Tőkehal nyárson sütve 96 Virsli nyárson 97 Zöldséges nyárs 97 Zsiványpecsenye 98 Római tál kemencében sütve Brokkoli tejszínmártásban 101 Burgonyafelfújt 101 Burgonya-hagymafelfújt 102 Currys sügér 103 Csülök savanyú káposztával 104 Fejes káposzta szalonnával 105 Haltekercsek póréhagymán 105 Karfiolfelfújt sonkával 106 Kelkáposzta karajjal és kolbásszal 106 Lencse pácolt bordával 107 Májpástétom 108 Parajfelfújt 109 Pikáns szarvasgerinc 110 Pulyka gombával 110 Római zöldbab 111 Töltött kacsa 111 Töltött pulykacomb 112 Zöldségragu 112 Saláták Babsaláta 115 Brokkolisaláta 115 Burgonyasaláta 116 Céklasaláta 116 Céklás almasaláta 117 Franciasaláta 117 Frankfurti saláta 118 Gombasaláta 118 Hagymasaláta 119 Karfiolsaláta 119 Káposztasaláta 120 Kukoricasaláta 120 Lencsesaláta 121 Majonézes zellersaláta 121 Majonézes zöldborsó 122 Mustáros zöldbab 122 Paprikasaláta 123 Paradicsomsaláta 123 Patiszonsaláta 124 Reteksaláta 124 Sonkasaláta 125 Spárgasaláta 125 Szardíniás gombasaláta 126 Tonhalsaláta 126 Töksaláta 127 Uborkasaláta joghurttal 127 Uborkasaláta tejföllel 128 Hideg levesek Boros körteleves 131 Görög gyümölcsleves 131 Gyümölcsös tejleves 132 Hideg áfonyaleves 133 Hideg joghurtleves 134 Hideg kaporleves 134 Jeges paradicsomleves 135 Meggyleves 136 Őszibarackkrém leves 137 Rebarbara leves 138 Ribizli leves 139 Sárgadinnyeleves 139 Tejszínes eperleves 140 Uborka leves 140 Pikáns ízesítők - mártások Citromos vaj 143 Csípős babmártás 143 Fokhagymás vaj 144 Fűszervaj 144 Gombás vaj 145 Kapros vaj 145 Köményes-hagymás vaj 146 Paradicsomos mártás 147 Szójás páclé 147 Tárkonyos vaj 148 Desszertek Banán roston sütve 151 Borsos körte 151 Grillezett alma 152 Grillezett ananász 152 Grillezett eper narancslikőrrel 152 Grillezett füge 153 Grillezett narancs 153 Sült kukorica 153 Sült tök 154 Szilva dióval 154 Palacsintafelfújt 155 Tejberizs 156
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó papp-ker kft.
Oldalak száma:156
Súly200 gr
ISBN2399975859811
ÁrukódSL#2109241321
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború