Turós Emil: Új szakácskönyv - Levesek / levesbe valók / Mártások / Főzelékek / Köretek / Saláták / Meleg-hideg tojáségelek / Meleg, Hideg előételek / hal- húsételek / Tészták

magyar nők országos tanácsa  | papír / puha kötés  |  387 oldal

Libri Antikvárium
TARTALOM Bevezető 3 Levesek - levesbe valók 7 A levesekről általában 7 Híg levesek 9 Sűrített levesek 14 Krémlevesek 22 Magyaros levesek 23 Különleges levesek 27 Gyümölcslevesek 30 Levesbe valók 32 Mártások 37 A mártásokról általában 37 Hideg mártások 39 Meleg mártások 45 Különleges mártások 45 Főzelékek - köretek 57 A főzelékekről általában 57 Sűrített főzelékek 60 Egyéb főzelékek 67 Köretek 82 A köretekről általában 82 Köretek burgonyából 82 Egyéb köretek 87 Saláták 91 A salátákról általában 91 Meleg-hideg tojáségelek 111 A tojásételekről általában 111 Meleg tojásételek 111 Hideg tojásételek 121 Meleg előételek 124 Az előételekről 124 Meleg szendvicsek 130 A gombáról általában 136 Hideg ételek 144 A hideg ételekről általában 144 Az aszpik készítése 145 Kombinált saláták és ízelítők 147 Húsfélék 156 A hideg húsfélékről, pecsenyékről általában 156 Pástétomok és kocsonyázott ételek 159 Szendvicsek 164 A szendvicskészítés 164 Meleg és hideg halételek 168 A halételekről általában 168 Meleg halételek 170 Hideg halételek 180 Húsételek 184 Marhahúsból készített ételek 184 Bélszínből készült ételek 185 Rostélyosok 193 A rostélyosról 193 Pácolt és főtt marhahúsételek 198 Apróhúsételek 202 Borjúhúsételek 209 A borjúhúsról általában 209 Sertéshúsételek 213 A sertéshúsról általában 213 Sültek - frissensültek 223 Párolt és főtt sertéshúsételek 234 Sertés apróhúsételek 240 Bárány- és ürühúsételek 240 A bárány- és ürühúsról általában 240 Bárányhúsételek 241 Ürühúsételek 244 Háziszárnyas-ételek 247 A háziszárnyasokról általában 247 Vad- és vadszárnyas-ételek 265 A vad- és vadszárnyas-ételekről általában 265 A házinyúlról 273 Tészták - krémek - gyümölcskészítmények 275 A tésztákról általában 275 Gyúrt tészták 276 A gyúrt tészta készítése 276 Kelt tészták 280 A kelt tészta készítése 280 Sós tészták 286 Palacsinták 288 A palacsinta készítése 288 Omlós tészták 291 Az omlós tészta készítése 291 Vajastészták 294 Vajastészta készítése 294 Piskótafélék 297 Felfújtak - pudingok 299 Vegyes tészták 301 Rétesek 306 A rétestészta készítése 306 Öntetek - mártások 309 Torták 311 A torták készítéséről általában 311 Vajkrémek készítése 312 A fondan készítése 313 Teasütemények 319 Hideg krémek 322 Gyümölcskészítmények 327 A gyümölcskészítményekről általában 327 Fagylaltok 333 Parfék 333 Tej- és tejtermék ételek 336 A tej- és tejtermék ételekről általában 336 Hideg-meleg italok 345 Zöldséglevek 345 Friss gyümölcslevek 346 Befőzés 351 Általános tudnivalók a dzsemek és ízek készítéséről 351 Konyhatechnika dióhéjban 357 Az étrend összeállításáról 357 A sütésről 359 A rostélyon sütésről 360 A nyárson sütésről 362 A pirításról 262 Sütés alufóliában 262 Sütés "Alutef" serpenyőben 363 A párolásról 364 A főzésről 365 Főzés a kuktafazékban 365 A fűszerekről 366 Néhány jó tanács az ízesítés-fűszerezésre 366 A tálalás és a díszítés tudnivalói 370 Tárgymutató 373
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
Kiadó magyar nők országos tanácsa
Oldalak száma:387
Súly349 gr
ISBN2399980975223
ÁrukódSL#2111412151
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború