Antalicz Miklós  |  Gieler György

Túléléstől a tálalásig - Kényeztető diétás szakácskönyv, nem csak haladóknak

minerva kiadó  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  228 oldal

A világ kegyetlen harcot vív, támadnak a különböző ismert és ismeretlen betegségek. Ma már az elhízás ugyancsak betegségnek számít. Hazánkban is rendkívül magas az elhízott emberek száma, így az sem véletlen, hogy az emberek többsége a helytelen táplálkozás miatt betegszik meg. A betegségek legtöbbször kényszerű lemondással járnak, de ettől még el lehet úgy készíteni az ételeket, hogy azok jóízűek és változatosak legyenek. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a betegnek nemcsak a kórházban kell megkapnia a megfelelő diétát, hanem hazatérve, szerettei között is. Könyvünk diétás étrendje segít abban, hogy a sütés-főzés ne jelentsen terhet a családnak. Elméleti és gyakorlati tanácsokat adunk arra vonatkozóan is, hogy aki gyakran kiszolgáltatottként kénytelen az ágyat nyomni, legalább ne teherként élje meg az étkezést. A könyv a gazdaságos ételleírások mellett tápanyag táblázatokkal és minta étrendekkel kíván segítséget nyújtani a betegek életminőségének jobbításához. Mindezen túl a kötet ötleteket ad a nyersanyagok beszerzéséhez, az egyéni és vegetáriánus ételkészítéshez, a napi norma kiszámításához.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó minerva kiadó
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:228
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly370 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789638901057
Árukód2213837 / 1069499

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor