Barbara Schwintowski

Sütés-főzés útközben

KÖNNYEN, GYORSAN, FINOMAT

holló és társa kft.  | 2000  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  64 oldal

Egy könyv azoknak, akik a vakáció ideje alatt is saját maguk főznek: Skandináviától a Földközi-tenger partvidékéig a célországra jellemző, télen-nyáron beszerezhető élelmiszerek teljes tárháza. 30 olyan étel, aminek elkészítéséhez csupán egyetlen főzőlapra vagy tálra lesz szükségünk. Az élelmiszerek kiválasztásánál segítségünkre lehet egy rövid ismertető a fűszernövényekről, valamint a borokról, továbbá hasznos tanácsokat találunk a halak és a tenger gyümölcseinek elkészítéséről is. Hat gyakran felkeresett ország nyelvén íródott négyoldalas bevásárlási szótár könnyíti meg a piaci vásárlást.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
902 Ft

A termék megvásárlásával

90 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó holló és társa kft.
Kiadás éve2000
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:64
BorítóFŰZVE
Súly150 gr
Sorozat KÖNNYEN, GYORSAN, FINOMAT
IllusztrációMINDEN ÉTELRŐL SZÍNES FÉNYKÉPPEL
FordítóMohari Mónika
ISBN9789639305014
Árukód2089630 / 1010614

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
902 Ft

A termék megvásárlásával

90 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor