Bártfai László

155 leves - A lebbencstől a kéttányéros csülöklevesig

holló és társa kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  120 oldal

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a kéttányéros csülöklevest, vagy a csomós tésztával dúsított krumplilevest. Könnyedebb élvezetekre vágyóknak ajánljuk a hideg feketeribiszkelevest vagy a pilidiós csirkehúslevest. A leves nagy folyadéktartalmú fűszeres étel, melynek jelentős szerepe van az étvágykeltésben, a magyar táplálkozás hagyományosan legfontosabb étele. A leves a klasszikus menü kezdete, sőt egykoron még a napot is levessel kezdték. A jó levesnek még a gyógyításban is mindig fontos szerepe jutott.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
568 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó holló és társa kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly130 gr
ISBN9789636844271
Árukód2088320 / 1010095

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
568 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború