Bártfai László

155 régi étek - Az Újházy-tyúkhúslevestől a burgonyás cipóban sült csülökig

holló és társa kft.  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  120 oldal

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a kukólevest, a kapuvári böllérmájat, a Hunyadi-rostélyost, a döbrentei bablevest, a radványi tűzdelt fácánt vagy a törkölyös paprikát. A régi ételeket gyakran nem a hozzávalókról nevezték el, hanem olyan híres személyiségről, akinek először készítették az adott ételt, majd később a kedvencévé vált.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
568 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó holló és társa kft.
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly120 gr
ISBN9789636844325
Árukód2212735 / 1068430

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
568 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Annie Jacobsen: AtomháborúAnnie Jacobsen: Atomháború