Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
KategóriákAkciók
Aktuális akcióink- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
KategóriákÚjdonságok
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
- KönyvekKategóriák
- E-könyvekKategóriák
- HangoskönyvekKategóriák
- AntikvárKategóriák
- Zene, film, ajándék
- AkciókAktuális akcióink
- ElőrendelhetőKategóriák
- SikerlistaKategóriák szerint
- ÚjdonságokKategóriák
- Információk
2013. 06. 21.
Őszi és sárgabarack, ropogós cseresznye, üdítő meggy. Ezeket a klasszikus nyári, vitamindús gyümölcsöket nem kell télen nélkülöznünk, hiszen ínycsiklandóan finom dzsemek, lekvárok, befőttek készíthetők belőlük. Egy kis lekvár a palacsintába vagy dzsem a vajas kenyérre, és máris élvezhetjük a meleg nyár ízeit. Befőzés egyszerűen és nagyszerűen, Eisenstock Ildikó könyvének segítségével. Különleges gyümölcskombinációk, érdekes receptek, varázslatos fűszertippek teszik az unalmasnak, és fárasztó munkának vélt befőzést igazi élménnyé. Természetesen a siker most sem maradhat el!