Bernhard Gahm

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

HÁZUNK TÁJÁN

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  156 oldal

A szerző csupa kipróbált receptet közöl könyvében, mégpedig olyan finomságokét, amik egy átlagos konyhában fellelhető eszközökkel elkészíthetők. Az elkészítési módot lépésről lépésre ismerteti. A kezdőknek az egyszerűbbeket ajánljuk, aztán később érdemes kipróbálni a bonyolultabbakat is. Bár a legfontosabb az eljárás ismertetése, ahogyan az étel elkészíthető, sok receptben az ajánlott húsféleségek és adalékanyagok legfontosabb tulajdonságait is megadja. A mennyiségeket érdemes olyan ajánlatnak tekinteni, amitől egyéni ízlésünk szerint bátran eltérhetünk, mert a szerző mindig figyelmeztet azokra az alapelvekre, amiktől nem szabad eltérni.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:156
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly520 gr
Sorozat HÁZUNK TÁJÁN
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóSeresi Frigyes
ISBN9789632867595
Árukód2216826 / 1072654

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor