Bernhard Gahm

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl

HÁZUNK TÁJÁN

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  94 oldal

A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házi nyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:94
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly280 gr
Sorozat HÁZUNK TÁJÁN
IllusztrációSZÍNES ÉS FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL
FordítóJakab Árpád
ISBN9789632867601
Árukód2216827 / 1072655

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor