Georg Leindl  |  Robert Steidl

Biológiai almasavbontás

BORÁSZ AKADÉMIA

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  93 oldal

A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és a aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el. E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:93
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly236 gr
Sorozat BORÁSZ AKADÉMIA
IllusztrációFEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL, ÁBRÁKKAL
FordítóDr. Pátkai Györgyi
ISBN9789632865447
Árukód2227604 / 1082079

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor