dr. horváth zoltán  |  Kalla Kálmán  |  Lehota József  |  Molnár József  |  dr. molnár ágnes  |  Molnár Andrea  |  t nagy tamás  |  dr. tűz antal

A sajtkészítés ABC-je - kiegészítve a sajt -marketing, -kereskedelem, -gasztronómia és -higiéniai ismeretekkel

gaia alapítvány  | 1999  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  424 oldal

A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba. A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták).

Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve. A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 301 Ft

A termék megvásárlásával

530 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gaia alapítvány
Kiadás éve1999
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:424
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly814 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK, ÁBRÁK
ISBN9789630370967
Árukód2095757 / 1012804

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 301 Ft

A termék megvásárlásával

530 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor