Eva Kapfelsperger  |  Udo Pollmer

Halál a konyhában - Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban

kétezeregy kiadó  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL  |  388 oldal

A könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait. Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét. Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor. A Der Spiegel szerint a könyv "riasztólövés" ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 950 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 802 Ft

A termék megvásárlásával

280 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kétezeregy kiadó
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:388
BorítóKARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
Súly400 gr
FordítóBarna Györgyi
ISBN9789639904019
Árukód2089968 / 1010799

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 950 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 802 Ft

A termék megvásárlásával

280 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Apám szerintNáray Tamás: Apám szerint