György Ottilia

Ínyenc vadételek

corvin kiadó  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  120 oldal

A vadhúsok előkészítési és elkészítési ideje ugyan hosszabb időt igényel, mint más húsoké, de a végeredmény kárpótol, ugyanis bármilyen vadhúsos ételről legyen is szó, minden egyes esetben majdnem elmondható, hogy igazi ünnepi fogásokat lehet kreálni belőle. Véleményem szerint a vadhúskészítést, hasonlóan például a kelt tészták készítéséhez, a tapasztalatok gyűjtésével lehet egyre jobban elsajátítani. Talán első alkalommal kissé hosszadalmasnak és munkásabbnak fog tűnni egy ilyen fogás elkészítése, de amikor már több alkalommal kerülünk vadhús közelébe, rájövünk, hogy egyre rutinosabban bánunk az elkészítés módjával. A lehetőségek száma e téren is határtalan, a fantáziánk és hozzávalóink szabnak határt annak, hogy hogyan, milyen formában készítjük el. (György Ottilia)
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó corvin kiadó
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly544 gr
IllusztrációA SZERZŐ FOTÓIVAL
ISBN9789736228360
Árukód2618458 / 1147215

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor