Stahl Judit

Gyorsan, valami finomat! - 35 perces ételek

lettero kiadó  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  224 oldal

A nagy sikerű Enni jó! után Stahl Judit ismét meglepi olvasóit. Második szakácskönyvében élvezetes és közvetlen stílusában azt mutatja be, mennyi minden fér bele bő fél órába. Receptjei között ínycsiklandó húsételek, olaszos tésztavacsorák, kényeztető édességek éppúgy találhatók, mint tartalmas saláták és vendégváró falatok. A könyv különlegessége, hogy a jóízű, gyors fogásokat előzetesen amatőr próbafőző csoport is tesztelte. A többszörösen kipróbált ételek nemcsak azokat csábítják majd a konyhába, akik rendszeresen főznek, hanem azokat is, akiknek az otthoni étkezést eddig csak a szendvicsek vagy a mikróban fölmelegített vacsorák jelentették.Hiszen nemcsak enni, hanem főzni is jó. Méghozzá gyorsan, valami finomat!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó lettero kiadó
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:224
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1040 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9789639905061
Árukód2089492 / 1010576

Vásárlói értékelések, vélemények

A A
2003. 11. 07.

Jo kis konyv!

Teri M.
2003. 11. 10.

Minden nap nézem a konyhádat nagyon jó szereintem de néha édességet is csinálhatnál.szerintem jó vagy.

Agócs Klára
2003. 12. 14.

Kedves Judit! Vártam az új könyveedet, mert az első elvarázsolt. /stílus, tartalom, használhatóság/ Sajnos, a második nem tetszett. Sajnálom, de ez a helyzet. Bízz benne, hogy kinek a pap, kinek a papné...

Kiss Kriszti
2003. 12. 26.

Nagyon finomak a receptek, mindenkinek ajánlom!!!!

Kern ágnes
2003. 12. 27.

Nagyon vegyes. Vannak érdekes receptek, de a legtöbb állandóan ismétlődik. Ezt inkább olvasni lehet, mint megfőzni...

Melenyecz Teréz
2003. 12. 27.

a receptek érthetők csak a leírás sokszor nem egyezik a tv-ben bemutatottakkal. A könyv enyhén szólva drága a hasonló receptmennyiségű és fogyasztható ételekkel teli szakácskönyvekhez képest. Talán számomra szimpatikusabb lenne, ha a receptre koncentrálna és nem a körítés szövegre."még egy szippantás a rumból, majd összepacsmagoljuk a hozzávalókat stb. menne ez talán értelmesebben is. Vagy igaz az hogy ez az ő stílusa -van kinek bejön_ és a hírolvasás tényleg szájbaadott mondatokból állt. Még az iskolájában sem ő tanít. Szóval értékelésem 2 csillag és vásárolok mást.

Mrs Baley
2003. 12. 29.

Szerintem nagyon jó ez a könyv is. Sokkal érdekesebb, ha tudom egy-egy recept "történetét" is, mint csak úgy összedobni valamit. Írásban tetszik Judit stílusa, az ételek pedig azért jönnek be, mert nem 100-féle hozzávalóból kell készíteni, nem kell pepecselni velük, és ugyanakkor megengedik a saját szájízre való alakítást, hagynak a fantáziának lehetőségeket. Szerintem Judit könyve igazi mai szakácskönyv. Az árát először sokalltam, de ha a kiváló minőségű fotókat, és a remek tipográfiát nézem...nem beszélve a papír minőségéről...Szóval összejön az az ár. Én nem sajnálom rá utólag (sem), megérte és sokkal szívesebben veszem kézbe, mint bármilyen, 10000 receptet tartalmazó "wc-papírra" nyomott "szakácskönyvet".

AmatŒr Szakács
2004. 01. 02.

Karácsonyra kaptam a könyvet, magamtól nem vettem volna meg. Jobb lett volna kevesebb kétoldalas m?vészfotó és több recept.

Kis Cica
2004. 03. 17.

Olvasmányos, szórakoztató, étvágygerjesztő!

Túró Rudi
2004. 03. 23.

Szerintem önfényező, gügyögő és felületes.

J. Ella
2004. 11. 27.

Szerintem a legjobb receptek ebben a könyvben vannak az eddig megjelentek közül. Szinte mindegyiket kipróbáltam és egyszerűen nem lehet elrontani, mert nagyon pontosak a receptek, akármilyen stílusban is van megírva. (Egyébként nekem bejön.)Engem kifejezetten érdekelnek a gasztronómiai kitérők, egy csomót lehet tanulni belőle. Szóval aki szereti az olaszos-franciás új konyhát, annak bejön, a többiek meg úgyis csak egy csillagot adnak továbbra is... nekik ajánlom Horváth Rozit.

Arrogáns Andika
2005. 01. 10.

Azért mert elvégzett egy 2 éves cukrászképzőt, és soha nem is gyakorolta ezt a "hivatását", már saját szakácskönyvet jelentet meg? Najó, gyerekek, akkor én kiadom az iskolai dolgozataimat tankönyvnek! Egyébiránt gratulálok a kislányához.

Kovács Andrea
2005. 12. 19.

Születésnapomra kaptam meg a könyvet, nagyon megörültem neki, pláne, mikor belelapoztm, és megláttam, milyen szép is! Egyébként is nagyon szeretem Stahl Judit stílusát a tv-műsorban, épp kellően modern, hagy teret a fantáziának, és még mesél is valamit, ettől olyan emberszerű. Ezután jöjjön a kritika: az árát megtudtam, és valljuk be kicsit sokallom. A receptek inkább csak ötletadónak jók, mert valljuk be, egy vidéki kisvárosban, ahol lakom, nem egyszerű rizstésztát, vagy épp szárított chilipelyhet kapni... Ha pedig tényleg gyorsan akarok összeütni valami finomat, akkor nem kezdek el szakácskönyvet bújni, hogy azután rádöbbenjek, hogy a hozzávalók fele nincs itthon, hanem inkább szétnézek itthon, és Majd a Buday-stílusban rittyentek tényleg valami gyors és finomat! A tésztareceptek egyész jók, de a sütiken lenne mit javítani. Összességében egy nagyon szép és szórakoztató könyv, amit nagyon jó téli estéken kedvcsinálóként nézegetni/olvasgatni, de használni nem igazán lehet.

Bogár Krisztina
2007. 02. 02.

Nekem nagyon tetszett a könyv, szórakoztató és jók a receptek. Ajándékba kaptam, és másnap már főztem belőle tészta vacsorát és édességet is (toblerone krém), mindkettő isteni lett. Kicsit valóban drága, de ma már mi nem az....És tetszenek az illusztrációk!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor