Van Noortwijk Laurien

Funky kaják

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű

Rengeteg csodálatos élelmiszer van, amelyeket nyugodt szívvel ehetünk a legszigorúbb diéta esetén is! Fontos ezt látni, hiszen az életmódváltásba sokan azért nem vágnak bele, mert attól tartanak, hogy ezentúl már soha semmi jót nem fognak tudni enni... Akik mégis elkezdik, eleinte gyakran bizonytalanok: most akkor mit ehetnek, mit nem? Nos, mindenkinek stabil kiindulópont lehet, hogy mindennapos étkezéseink magas tápanyagtartalmú alapanyagokra épüljenek, és a lehető legkevesebb ultrafeldolgozott élelmiszert tartalmazzák. Az ízek mellett pedig a színekről és az illatokról sem kell lemondanunk, sőt! A káprázatos színű cékla, sütőtök, brokkoli vagy a tojássárgája, a bódítóan aromás fahéj, gyömbér, ánizs vagy a bazsalikom mind-mind értékes tápanyagokat rejtenek magukban.A főzés szeretete és a változatos táplálkozás régóta az életem része. Iskolatársaimmal ellentétben nekem édesanyám, Mezei Elmira - számos népszerű szakácskönyv szerzője, aki egész életét az ételeknek, a főzésnek szentelte - sárgarépahasábokat és hummuszt csomagolt uzsonnára a csokiszelet vagy a sajtos ropi helyett. Akkoriban ezért nem lelkesedtem igazán, utólag viszont nagyon hálás vagyok érte, hiszen így idejekorán megismerkedhettem érdekesebb, különlegesebb ételek széles palettájával.Nagyon szeretek kísérletezni ízkombinációkkal, és különösen kedvelem a friss zöldfűszereket, mert elképesztő sokoldalúan lehet őket használni, gyönyörűen mutatnak a tányéron, finomak, és nem mellékesen tele vannak tápanyagokkal! Ahogy az életem egyéb területein is, a táplálkozásban is törekszem az egyensúlyra, a változatos, teljes értékű alapanyagokból építkező étrendre, s közben figyelem a testem jelzéseit, és hallgatok rájuk. Ezt a megközelítést, illetve a különböző konyhák és a főzés iránti szenvedélyemet szeretném ezzel a könyvvel átadni.VAN NOORTWIJK LAURIEN szakmai pályáját a vendéglátásban és a kereskedelemben kezdte, majd szakácsdiplomát szerzett. A Táplálkozás-Beállítás munkatársaként Bartha Ákos szakmai támogatásával, Sándor Lőrinc szerzőtársával együtt három nagysikerű szakácskönyvet írt. Legkedvesebb hivatása azonban, hogy főzni tanít embereket az általa létrehozott Gaudium Főzőiskolában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 999 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2780254 / 8152680

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 999 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Tarlós István: Budapest főpolgármestere voltamTarlós István: Budapest főpolgármestere voltam