Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
Kategóriák- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
KategóriákÚjdonságok
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
- KönyvekKategóriák
- E-könyvekKategóriák
- HangoskönyvekKategóriák
- AntikvárKategóriák
- Zene, film, ajándék
- Akciók
- ElőrendelhetőKategóriák
- SikerlistaKategóriák szerint
- ÚjdonságokKategóriák
- Információk
2013. 05. 09.
Tudta Ön, hogy a sötét húsú halak fogyasztása nagyobb mértékben csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, mint a fehér húsú halak? Bizony számos jótékony hatással rendelkeznek az édesvízi és tengeri halak, amelyek elkészítésére is érdemes jobban odafigyelniük a háziasszonyoknak, ugyanis nem mindegy, hogy grillezve vagy rántva fogyasztjuk el rendszeresen ezt az értékes táplálékot. A Halak és halételek című könyv az összes Magyarországon kapható halfélék bemutatását és készítési fortélyait kínálja az egészséges táplálkozásra vágyó olvasóknak, továbbá látványos fotókkal illusztrálva a halételekhez legjobban illő borkülönlegességekkel is megismerkedhetünk. Megfelelően elkészített, egészséges halételekkel a szervezetünk fitten tartásához!