Heidi Strobl

Tökételek - Fajták - Termesztés - Receptek

cser könyvkiadó és ker. kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  92 oldal

Az utóbbi években újra virágkorát éli a tök. Őszi dekorációként, ünnepségek főszereplőjeként, egészséges élelmiszerként találkozunk vele újra és újra. Egyre több hobbikertész leli örömét ebben a növényben, amely hihetetlenül rövid idő alatt fantasztikus teljesítményekre képes. A legnagyobb, legsúlyosabb példányokat világversenyeken mutatják be tulajdonosaik; vásárokat, kiállításokat szentelnek a töknek.

A modern konyhaművészet új életre keltette ezt a régi kultúrnövényt is újra felfedezte a gasztronómia számára. A hajdani "szegény ember eledele" ma már (elsősorban városi környezetben) egészséges, nagy tápértékű élelmiszernek számít. Ez a könyv pontosan meghatározza és aláhúzza az egyes fajták jellemző tulajdonságait és az ebből fakadó különböző felhasználási lehetőségeket. Számtalan receptet találunk a könyvben, melyekkel érdekesebbé és változatosabbá tehetjük főztünket.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 848 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó cser könyvkiadó és ker. kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:92
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly374 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóBöszörményi Péter
FordítóMészáros Tünde
FormátumB 5 250 X 175
ISBN9789639759367
Árukód2088397 / 1010170

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 848 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Csáki Judit: CserhalmiCsáki Judit: Cserhalmi