Rubin Eszter

Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2. - Receptek a gyógyuláshoz

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2020  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  262 oldal

A nagy sikerű és hiánypótló Hisztaminintolerancia szakácskönyv után Rubin Eszter új kötettel jelentkezik. A Receptek a gyógyuláshoz alcímet viselő könyv 63 vadonatúj, alacsony hisztamintartalmú receptet tartalmaz, valamint Farkas-Boross Zita integratív táplálkozási tanácsadó összefoglalóját a hisztaminintolerancia tüneteiről és kialakulásáról, a feltárásához szükséges vizsgálatokról, valamint a gyógyuláshoz vezető út fő fizikai és lelki pilléreiről.
A csodálatos fotókkal illusztrált receptgyűjteményben mindenki megtalálhatja a választ, hogyan lehet kreatívan, megfelelő főzési technikákkal változatossá tenni a diétát. Az ételek ezúttal sem tartalmaznak gyulladáskeltő hatású alapanyagokat: glutént, tejet és tejtermékeket, tojásfehérjét, élesztőt, szóját, kukoricát, napraforgóolajat, hozzáadott cukrot és mesterséges édesítőszereket. Ez a fajta étrend segíti a bélregenerálást, és jótékony hatással lehet a hisztaminintolerancia egyik leggyakoribb kiváltó okára, a bélgyulladásra. A receptekben szereplő, gondosan összeválogatott, hasznos tápanyagok pedig kedvező feltételeket teremtenek az emésztésben fontos szerepet játszó, jó bélbaktériumok számára. Mert tudjuk, hogy az egészség a belekben lakozik.

,,Manapság rengeteg ember küzd emésztési panaszokkal, sokan közülük hisztaminintoleranciával. A sok tiltólista mellett Rubin Eszter könyve nagy segítség a mindennapokban, a már kipróbált, bevált receptek nagy terhet vesznek le a páciens válláról. Szeretettel ajánlom minden érintettnek, hozzátartozóiknak ezt a könyvet, a benne lévő recepteket és a kiegészítő információkat."
Dr. Csomai Zita
orvos-természetgyógyász

RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. Fordulatos életpályája és személyes tragédiák is közrejátszottak korábban megjelent regényeinek témaválasztásában. Gasztronómiával gazdagon átszőtt első két kötete a Barhesz (2012) és a Bagel (2016). A Barheszből monodráma is készült, amelyet Csákányi Eszter adott elő. A Jaffa Kiadónál 2019-ben jelent meg a nagy sikerű Árnyékkert, ezt követte a Hisztaminintolerancia szakácskönyv.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhet


Utolsó darabok

Bolti készletinformáció


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2020
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:262
BorítóKARTONÁLT
Súly442 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEK
ISBN9789634754329
Árukód2743557 / 1196342

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhet


Utolsó darabok

Bolti készletinformáció


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor