Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
Kategóriák- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
- KönyvekKategóriák
- E-könyvekKategóriák
- HangoskönyvekKategóriák
- AntikvárKategóriák
- Zene, film, ajándék
- Akciók
- ElőrendelhetőKategóriák
- SikerlistaKategóriák szerint
- Újdonságok
- Információk
2013. 03. 05.
Nagyon igényes könyv olyanoknak akik rajonganak a minőségi ételekért, gasztronómiáért és az ételek kultúrájáért. Aki csak egy szakácskönyvet keres az ne ezt vegye meg, mert ez sokkal több annál. Jamie beszámol kalandjairól és mesél a helyi emberekről. Ha megérted azt, hogy Szicíliában vagy Olaszországban miként vélekednek az ételről, akkor sokkal jobban ragaszkodsz majd az eredeti recepthez és minden falatot tisztelni fogsz. Emellett pedig a könyv rendkívül szép, külön jó pont, hogy nem csillogó papírra nyomták, így az egész oldalas fotók rendkívül látványosak és finom tónusokkal ábrázoltak. Ez a könyv egy remekmű! :)