Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
KategóriákAkciók
Aktuális akcióink- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
KategóriákÚjdonságok
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
- KönyvekKategóriák
- E-könyvekKategóriák
- HangoskönyvekKategóriák
- AntikvárKategóriák
- Zene, film, ajándék
- AkciókAktuális akcióink
- ElőrendelhetőKategóriák
- SikerlistaKategóriák szerint
- ÚjdonságokKategóriák
- Információk
A könyv nagyon jól illusztrált, a receptek fordítása azonban siralmas. Kipróbáltam a habos egressüteményt: sajnos a tojáshabhoz porcukrot kell adni, és nem kristálycukrot, és mindezt csak a hab felverése után, de a recept ezt nem írja. A darált mandula hozzáadása miatt a hab összesett, híg lett. Merthogy nem darált, hanem szeletelt kell bele. Hát ilyen fordítási hibákról beszéltem, apróságok, de a sütit jól elronthatjuk vele. Ajánlom: csak óvatosan, megfontoltan süssünk belőle!