A 100 legjobb recept csonthéjasokból

stb könyvek könyvkiadó kft.  | 2007  | papír / puha kötés  |  80 oldal

Libri Antikvárium
A dió, mogyoró, a mandula és a gesztenye ősidők óta finom csemegének számít. Fogyasztásuk mára ugyan nem csak ünnepi alkalmakhoz kötött, a mindennapi étkezésünk részévé mégsem váltak. A kötetben közölt válogatás egyik célja, hogy egyszerűbb, olcsóbb ételek, desszertek és más finomságok receptjeiből választhassa ki az olvasó az otthon könnyűszerrel elkészíthető ínyencséget. A repertoárban az ismert és közkedvelt diós bejgli vagy gesztenyés csirkemell mellett szerepel diós bundában sült töltött tojás, kesudiós sült csirke, citromos nyúlleves diósgaluskával, tejszínes gesztenye párolva, mogyorószemes mandulafánk is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó stb könyvek könyvkiadó kft.
Kiadás éve2007
Oldalak száma:80
Súly100 gr
ISBN2399997752046
ÁrukódSL#2108459273
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Csatári Bence: KóborCsatári Bence: Kóbor