A kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája

glória kiadó  | 2002  | keménytábla, védőborító  |  256 oldal

Libri Antikvárium
A kötet gyönyörű képek segítségével mutatja be a kenyérkészítés történetét, a pékmesterség rejtelmeit és a világ kenyérféleségeinek ízét, formáját és állagát. A világ különböző konyháiról származó több mint 100 hagyományos recept mellett a kenyérsütés technikáival foglalkozó fejezet lépésről lépésre elmagyarázza a kenyérkészítési folyamat szakaszait: a dagasztástól a kenésig és sütésig. Megtapasztalhatjuk, milyen könnyű az automata kenyérkészítő gép használata. Mindegyik recepthez színes fénykép és egyértelmű, lépésről lépésre követhető útmutatás tartozik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 590 Ft

A termék megvásárlásával

359 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó glória kiadó
Kiadás éve2002
Oldalak száma:256
Súly400 gr
ISBN2310004164263
ÁrukódSL#2111405423
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 590 Ft

A termék megvásárlásával

359 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Bagdy Emőke: Második félidőBagdy Emőke: Második félidő